Foto vesti

14

Feb
2015
Recept za dane vina i ljubavi

Podelite na facebook: 


FETA SIR U MARINADI
3 čena belog luka, sitno iseckanog
1 kašika limunovog soka
250g fete
3 struka timijana ili majčine dušice
1 kašika sušenog origana
1 lista lovorapola kašičice crnog bibera u zrnu
hladno ceđeno maslinovo ulje

PRIPREMA

Isecite  fetu na kockice od 2 cm i stavite ih u teglu ili veću staklenu posudu sa poklopcem. U maloj činiji pomešajte ulje, biber, origano, timijan, beli luk, limunov sok i lovor. Sipajte smesu preko fete isečene na kockice. Poklopite i držite u frižideru najmanje 2 sata. Služite sa prepečenim hlebom. Somborska feta u marinadi može da stoji do 3 nedelje.



Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2
Vrati se na vrh strane.