Foto vesti

05

Mar
2015
Promocija romana "Armagedon" Vlada Arsić

Podelite na facebook: 


,,Zastrašujuća svedočenja o žrtvama pedofilije i zamkama koje nas vrebaju iz realnog, ali i iz virtuelnog sveta društvenih mreža”

Na promociji romana “Armagedon” u Narodnoj biblioteci Kikinda autor Vlada Arsić uvodi publiku u sadržaj romana koji je nastao po istinitim događajima na teritoriji Srbije. Roman je dobio naziv po policijskoj akciji, “Armagedon”, koja je imala za cilj razbijanja lanca dečije pornografije i borbe protiv pedofilije.


Roman „Armagedon“ inspirisan je potresnim i užasnim istinitim nesrećama koje su se dogodile na teritoriji Republike Srbije. Iako gorko potresna i stvarna, ova knjiga ne samo da razotkriva načine na koje predatori vrebaju svoje žrtve, već predstavlja i edukativno štivo za svakog roditelja. Kakve nas opasnosti vrebaju na internetu, kako da prepoznamo situacije koje mogu biti rizične i kobne za našu decu, kako da ih sprečimo i predupredimo, samo su neka od pitanja na koja autor daje odgovor u ovom izuzetnom delu. (Saša Živanović, načelnik Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije) „Armagedon“ nas uvodi u onaj deo ljudske prirode koji nazivamo tamnom, mračnom stranom ličnosti, koja izaziva nevericu, mučninu, strah i bes. Koliko god znali da ovo štivo nije plod mašte autora već je reč o stvarnim, neverovatno drastičnim i surovim oblicima nasilja, kao da nam je teško da tu činjenicu prihvatimo. Kroz četiri potresne priče autor nas upućuje na ono na šta bismo, kao roditelji, morali da obratimo pažnju i šta da preduzmemo. (Biljana Lajović, specijalista školske psihologije). Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2 Banner 2
Vrati se na vrh strane.